South Beach kuren

South Beach kuren er den perfekte strandkur

Vil du gerne være klar til sommerens forhåbentlig mange strandture? Så har du sikkert også en nytårsforsæt om at tabe dig.

Hvis det er tilfældet, kunne du jo overveje en slankekur, der lugter lidt af strand – nemlig South Beach kuren.

Og hvordan adskiller denne kur sig så fra alle de andre kure, der lover mirakler for din vægt i løbet af ingen tid?

Først og fremmest er kuren inddelt i tre faser – der alle baserer sig på de nødvendige skridt i forhold til, hvor du er i din slankekur på dette tidspunkt.

Og så er hele tankegangen bag kuren, at man skal holde sig fra produkter med stivelse – men kun i større eller mindre grad i forhold til, hvor man er i faserne.

I den første fase er alle produkter med stivelse helt forbudt. Det betyder altså, at du fuldstændig skal holde dig fra f.eks. sukker, brød, kartofler, pasta osv.

I den anden fase er det tilladt at spise lidt af ovenstående produkter. Du behøver altså ikke holde 100 % igen. Men du skal begrænse mængden.

Og så er der endelig den tredje og sidste fase – der også er den varige fase.

Her gælder det om at finde et passende niveau for mængden af stivelse, som du indtager – i forhold til den vægt, som du gerne vil opnå.

Du må altså gerne spise lidt brød, pasta, kartofler osv. Og det er heller ikke forbudt at tage et stykke kage en gang imellem. Så længe du bare gør det i en begrænset mængde.

Når du når til fase 3 handler det altså mere om en livsstilsændring. Her har du tabt de nødvendige kilo – og er bare interesseret i at holde vægten.

Så glem alt om mirakelkurene – og prøv i stedet South Beach kuren. Klar dig igennem fase 1 og 2 – og gør klar til en helt ny livsstil i fase 3. Så er du helt sikkert klar til stranden til sommer.