Mangler penge

Lån penge hvis det kniber med at komme igennem måneden

Økonomiske problemerVi kender det godt alle sammen. Der er bare nogle måneder på året, hvor det kan være svært at få det til at hænge sammen rent økonomisk.

Vi har alle sammen været der, og mange af os er der stadigvæk. Selvfølgelig er den optimale løsning ikke at gå ud og låne penge hver eneste måned, da det kun vil føre til et stort sort økonomisk hul.

Men hvis du virkelig er nede at skrabe bunden på et tidspunkt, så skal du altså ikke være bange for at tage et lille lån, hvis det er det, der skal til.

Undgå underskud hver måned

Desværre er der mange mennesker, der begår den fatale fejl, at de bare bliver ved med at låne penge hver måned, for at dække det lille hul som de nu engang har. Står de med et underskud på 1000 kroner om måneden, så bliver de ved med at låne 1000 kroner om måneden, for at dække det hul. I stedet bør man måske låne 1000 kroner den første måned, hvorefter man så begynder at reparere på det hul i den efterfølgende måned, så man ikke behøver at gøre det igen.

Så hvis du hver måned mangler et par hundrede eller få tusinde kroner, så kan du være nødsaget til at låne penge. Men i stedet for bare at blive ved med at låne og skabe en stor gæld, så kig på din situation og find ud af hvor du kan spare de penge, så det hele kommer til at gå op uden at skulle optage lån. Lån penge hvis det er ved at brænde på, men få så det lille sår i din økonomi ordnet, så det ikke udvikler sig til at blive et stort sår, som du til sidst ikke kan lappe.