Forbudt i Dubai

3 ting du ikke skal gøre i Dubai

Regler i DubaiSelvom Dubai efterhånden er blevet en stor feriedestination for mange europæere, så er der stadig nogle ting, man ikke skal gøre, når man besøger Dubai. Det er et muslimsk land, så de har nogle andre regler og lovgivninger, end hvad vi eksempelvis er vant til herhjemme i Danmark.

1

Først og fremmest er det ikke tilladt at kysse på offentlige steder i Dubai, hvilket der er mange par, der ikke er klar over, når de besøger storbyen. I følge loven er det ulovligt at have sex udenfor ægteskabet i De Forende Arabiske Emirater, så det er en god ide ikke at være alt for intime, når man er ude i offentligheden, da sådan noget ikke bør finde sted udenfor soveværelset.

2

Dernæst er det en rigtig god ide ikke at drikke alkohol udenfor de tilladte steder. Det er igen et muslimsk samfund, og derfor er alkohol ikke en del af normen. Så hold det til dit hjem, på restauranter og barer, hvor det er tilladt eller på natklubber og diskoteker. De steder, hvor det er tilladt at drikke alkohol, er ofte placeret inde på selve hotellerne. Derudover har de også en nul politik, når det kommer til spirituskørsel, så det vil være rigtig fornuftigt at undgå det.

3

Sidst, men ikke mindst, så skal du også være opmærksom på, hvad du iklæder dig. Selvom du er på stranden, er det eksempelvis ikke lovligt for damerne at tage bh’en af, når de vil sole sig. Og badetøj er kun tilladt på strande og ved poolen.

Og så er det en god ide at undgå for korte shorts, gennemsigtige t-shirts eller andet, der kan virke stødende. Overtræder du det, kan det i værste fald ende med en fængselsdom eller udvisning fra landet. Og det er ikke sjovt at komme i klammeri med lovens lange arm i Dubai.

Du kan finde meget mere info her, hvis du gerne vil være helt sikker på, hvad du bør og ikke bør gøre i Dubai.